top of page

Showproduktion

ROCK THE NIGHT - THE ROCKSHOW 

KONCEPT

Rock The Night är showen som blev startskottet för Stage Dream Productions AB. Idén var att skapa den ultimata liveshowen innehållande de största hitsen från de största rockbanden från 70-80 talet. Upplevelsen skulle sedan paketeras likt en storslagen rockkonsert på någon av Sunset Strip's historiska rockklubbar i Los Angeles, som "back in the days".

PRODUKTION

Produktionen sattes upp i Hässleholms Kulturhus med en 20 man stark ensemble bestående av musiker, artister och dansare. Fokus låg på att återskapa låtmaterialet så nära originalen som möjligt. Både i sound och uttryck. Lokalen fick en makeover till en autentisk rockklubb och i foajén byggdes flera rockbarer där man sålde merch och brandad dryck. 

RESULTAT

Resultatet blev en total rockkavalkad där storslagna shownummer med dansare och pyroteknik blandades med intima rockballader. Showen gjorde enorm succé med flera slutsålda konserter i Hässleholm och har sedan dess sålts som koncept till olika företagsevent, festivaler och som julshow. Rock The Night är och förblir den ultimata nostalgi-rockshowen!

RTN5.jpg
RTN2.jpg
RTN1.jpg

"En konsert vars like jag aldrig varit med om i hela kulturhusets levnadshistoria." - Norra Skåne

bottom of page