top of page

HÄSSLEHOLMS GALAKVÄLL

Projekt: Näringslivsgala
Kund: Hässleholms kommun

UPPDRAG

SEDAN 2019 HAR STAGE DREAM HAFT FÖRTROENDET ATT ÅRLIGEN PRODUCERA OCH UTVECKLA HÄSSLEHOLMS GALAKVÄLL. EVENEMANGET ÄR HÄSSLEHOLMS STÖRSTA EVENT MED FÖRETAGARE I CENTRUM OCH SYFTAR TILL ATT INSPIRERA, FÖRENA OCH HYLLA FÖRETAG OCH PERSONER SOM UTMÄRKT SIG UNDER ÅRET SOM GÅTT. VÅRT UPPDRAG HAR VARIT ATT SKAPA EN UNDERHÅLLANDE OCH VARIERANDE GALA OCH SCENSHOW.

LÖSNING

UTÖVER GALAMIDDAG, MINGEL OCH NÄTVERKANDE INNEHÅLLER KVÄLLEN FLERA PRISUTDELNINGAR FRÅN SCEN. MED FOKUS PÅ ETT HÖGT UNDERHÅLLNINGSVÄRDE BLANDAS PRISUTDELNINGAR MED UNDERHÅLLNING FRÅN HANDPLOCKADE MUSIKER, ARTISTER, DANSARE OCH KOMIKER. SHOWEN HÅLLS SAMMAN AV EN PROFESSIONELL KONFERENCIER OCH KVÄLLEN AVRUNDAS OFTAST MED ETT LÄNGRE INSLAG FRÅN EN KÄND GÄSTARTIST.

RESULTAT

RESULTATET HAR VARIT EN UPPLEVELSE SOM ENKLAST KAN BESKRIVAS SOM ÅRETS STORA FESTKVÄLL I HÄSSLEHOLM. GENOM EN PLATTFORM FÖR NÄTVERKANDE, FOKUS PÅ FRAMGÅNGSRIKA INSATSER BLANDAT MED UPPLEVELSER SOM BERÖR OCH STANNAR LÄNGE I MINNET, UPPLEVS SAMMANHÅLLNINGEN I KOMMUNEN SOM STÄRKT EFTER EVENEMANGET.

"Viktor Johansson, Stage Dream Productions AB, har med stor professionalism, engagemang och kreativitet ansvarat för Hässleholms Galakvälls utformning sedan 2019. Under alla tre åren har Viktor haft ett helhetsansvar för underhållningen och upplägg för kvällen där innehållet och scenframträdande har varierat varje år. Viktor är lyhörd och lätt att samarbeta med och jag kan varmt rekommendera honom till liknande arrangemang och uppdrag." - Stefan Larsson, Tillväxtchef

HLM GALA 2
HLM GALA 3
HLM GALA 1
bottom of page