top of page

HÄSSLEHOLMS STADSFEST

Projekt: Offentligt evenemang
Kund: HessleCity Förening

UPPDRAG

2018 startade arbetet att tillsammans med Hesslecity och Hässleholms kommun skapa Hässleholms nya stadsfestival. Syftet var att skapa en stor folkfest i stadskärnan i slutet av augusti och evenemanget skulle vara gratis för alla besökare. Stage Dream fick uppdraget att ansvara för artistbokningar, scen och teknik samt stötta arrangören i olika tillståndsfrågor. 

LÖSNING

Under en hel helg fylldes statskärnan med underhållning från två olika scenområden, knallar, öltält och foodtrucks. På scen uppträdde artister som Samir & Viktor, Familjen, Markoolio, Robin Stjernberg, Nanne Grönwall, Shirin och Pidde P. Utöver det skapades även samarbeten med flera lokala föreningar som erbjöd olika aktiviteter för hela familjen. 

RESULTAT

Evenemanget togs emot med öppna armar och lockade under 2018-2019 årligen ca 15 000 besökare, vilket la grunden för arbetet att bli en mer attraktiv sommarstad för Hässleholm. Sedan 2019 har evenemanget varierat i omfattning och utförande och anpassats för att komplettera kringliggande evenemang i kommunen. 

HLM STADSFEST 2
Offentligt evenemang 1.jpg
HLMST4.jpg

"Stage Dream Productions med Viktor Johansson i spetsen är proffsig och engagerad och levererar verkligen hela vägen från idé till genomförande" - Johan Jönsson, Centrumledare

bottom of page