top of page

THRILLER NIGHT - THE KING OF POP

Projekt: Showproduktion
Arrangör: Stage Dream Productions AB

KONCEPT

”Thriller Night - The King Of Pop” är den största showproduktionen som Stage Dream själv både skapat, producerat och arrangerat. Idén var att skapa den ultimata hyllnings-showen till en av historiens största ikoner, Michael Jackson. Showen skulle innehålla alla stora hits med storslagna shownummer som påminde om en äkta Michael-show. 

PRODUKTION

En stor ensembles sattes ihop bestående av 5 artister, 6 dansare och 4 musiker och arbetet påbörjades att återskapa musik, koreografi och output så nära originalet som möjligt, allt med egen touch. Turnéplanen sattes ihop med städerna Malmö, Helsingborg, Göteborg, Borås, Halmstad, Växjö, Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona och Kalmar. 

RESULTAT

Resultatet blev en magnifik hyllningsshow till Michael Jacksons musik och artisteri och mottogs av stående ovationer runt om i landet. Showen beskrevs i tidningarna som underhållande, engagerande och med en energi och intensitet som kom nära originalet. 

THRILLER 3.jpg
THRILLER 3
THRILLER5.jpg

"Thriller Night skapar högspänning och är en föreställning vars intensitet kommer nära Jacksons, med dess skickliga dansare som gör musiken påtagligt kroppslig och konkret." - Barometern 

bottom of page