CASE

Urval av projekt vi producerat genom åren

K-FASTIGHETER 10 ÅR

Projekt: Jubileumsfirande
Kund: K-Fastigheter AB

UPPDRAG

När K-fastigheter fyllde 10 år fick vi i uppdrag att samla hela koncernen med dess ca 700 anställda för att skapa ett ordentligt firande. Utöver jubileet fanns det även incitament att fira stort med anledning av en lyckad börsintroducering samt nyförvärvet av K-prefab. Syftet blev utöver jubileet att sammanföra alla medarbetare under det nya taket ”K-fast koncernen”. 

LÖSNING

Med utgångspunkt att hålla arrangemanget nära företagets huvudkontor i Hässleholm planerades arrangemanget till Helsingborg. Långväga gäster bokades in på hotell och under en helkväll i Helsingborgs Arena bjöds medarbetarna på en lyxig galamiddag i XL-format med mingel, tal, underhållning i toppklass som avrundades med ett ordentligt party. 

RESULTAT

Resultatet blev "A Kickass Party!" som det pratades om under en lång tid i företagets korridorer. Det blev en naturlig tidpunkt för att blicka tillbaka på företagets 10 första år och summera alla dess framgångar, men framförallt att tillsammans med alla nya medarbetare blicka framåt mot kommande år och den resa som företaget har framför sig.

KFAST 1.jpg
KFASST 4.jpg
KICK OFF.jpg

"Ett fantastiskt samarbete med hög professionalism och en leverans och upplevelse över alla förväntningar" - Jacob Karlsson, VD

RIX FM FESTIVAL - SPONSORTURNÉ

Projekt: Varumärkesupplevelse
Kund: Forsbergs Fritidscenter i Hyssna AB

UPPDRAG

Sommaren 2022 var Forsbergs Fritidscenter stolt huvudsponsor till Rix FM-Festival. Vi fick i uppdrag att designa och bemanna deras monter under hela festivalturnén, totalt 12 olika städer. Syftet var att öka varumärkeskännedomen om Forsbergs Fritidscenter samt genom aktivering öka följare på sociala medier och nyhetsbrev. 

LÖSNING

Som monter användes en ”plåtis” husbil från Hobby. För att öka prenumeranter på nyhetsbrev skapades en tävling där besökare kunde vinna en gratis vecka i husbil genom att bli prenumeranter. För ökad spridning på SoMe pågick en fototävling där besökare genom att foto sig själva i campingmiljön och publicera i sina kanaler kunde vinna VIP-biljetter till konserterna. 

RESULTAT

Efter avslutad festivalturné fanns 1600 nya prenumeranter registrerade på nyhetsbrev, genererade från tävlingens QR-kod. Närvaron på sociala medier samt följareantalet hade ökat markant i samtliga kanaler. Utöver detta gav turnén en mängd möten med potentiella samt befintliga kunder vilket skapade en stark känsla av fysisk närvaro i respektive stad. 

RIX2.jpg
RIX1.jpg
RIX3.jpg

HÄSSLEHOLMS GALAKVÄLL

Projekt: Näringslivsgala
Kund: Hässleholms kommun

UPPDRAG

Sedan 2019 har Stage Dream haft förtroendet att årligen producera och utveckla Hässleholms Galakväll. Evenemanget är Hässleholms största event med företagare i centrum och syftar till att inspirera, förena och hylla företag och personer som utmärkt sig under året som gått. Vårt uppdrag har varit att skapa en underhållande och varierande gala och scenshow. 

LÖSNING

Utöver galamiddag, mingel och nätverkande innehåller kvällen flera prisutdelningar från scen. Med fokus på ett högt underhållningsvärde blandas prisutdelningar med underhållning från ett gäng handplockade musiker, artister, dansare och komiker. Showen hålls samman av en professionell konferencier och kvällen avrundas oftast med ett längre inslag från en känd gästartist.

RESULTAT

Resultatet har varit en upplevelse som enklast kan beskrivas som årets stora festkväll i Hässleholm. Genom en plattform för nätverkande, fokus på framgångsrika insatser blandat med upplevelser som berör och stannar länge i minnet, upplevs sammanhållningen i kommunen som stärkt efter evenemanget. 

HLM GALA 1.jpg
HLM GALA 2.jpg
KFAST 3.jpg

"Viktor Johansson, Stage Dream Productions AB, har med stor professionalism, engagemang och kreativitet ansvarat för Hässleholms Galakvälls utformning sedan 2019. Under alla tre åren har Viktor haft ett helhetsansvar för underhållningen och upplägg för kvällen där innehållet och scenframträdande har varierat varje år. Viktor är lyhörd och lätt att samarbeta med och jag kan varmt rekommendera honom till liknande arrangemang och uppdrag." - Stefan Larsson, Tillväxtchef

ROCK THE NIGHT FESTIVAL

Projekt: Offentligt evenemang
Arrangör: Stage Dream Productions AB

KONCEPT

Med succéshowen ”Rock The Night” i ryggen föddes idén om en festival baserad på samma idé, att hylla tidernas största rockband. Med fokus på att skapa en folkfest där publiken känner igen alla låtar som framförs på scenen bokades renodlade tribute-band och konceptet ”Sveriges största tribute-festival” var fött. 

PRODUKTION

2022 arrangerades festivalen vid södra fästningshörnan i Varberg med en lineup bestående av hyllningar till Queen, Kiss, Iron Maiden, Whitesnake, Bruce Springsteen och Journey. Festivalområdet byggdes upp precis intill havet med barer, foodtrucks och gott om mysiga mingelytor. Allt med Varbergs fästning som en magnifik backdrop i solnedgången.

RESULTAT

Rock The Night Festival 2022 sålde slut på samtliga 5000 biljetter en månad före evenemanget. På festivaldagen infann sig en av årets bästa sommarkvällar vilket bidrog till en fantastisk stämning på området och bland festivalbesökarna. Varbergs nya rockfestival hade gjort sin premiär och evenemanget mottog mycket positiva reaktioner. 

Frontpage - We are back_edited.jpg
OFFENTLGIT EVENEMANG.jpg
RTNF 3.jpg

"Rock The Night Festival satte Varbergs rockfans i brand. Nostalgifestivalen fyllde både festivalområdet vid södra fästningshörnan, värnet uppe på fästningen och grässlänten utanför." - Hallands Nyheter

FORSBERGS FRITIDSCENTER 30 ÅR

Projekt: Jubileumsfirande
Kund: Forsbergs Fritidscenter i Hyssna AB

UPPDRAG

Forsbergs Fritidscenter är Nordens största försäljare av fritidsfordon och finns på sju olika orter i Sverige. Vi fick i uppdrag att arrangera deras interna 30-årsjubileum för företagets alla anställda. Arrangemanget skulle innehålla ett helhetsupplägg bestående av aktiviteter, tid för umgänge, galamiddag med underhållning och fest samt övernattning. 

LÖSNING

Firandet arrangerades på Hooks Herrgård utanför Jönköping. Under ett dygn bjöds alla medarbetare på relationsskapande aktiviteter, provningar och spa blandat med god mat & dryck. På kvällen hölls en exklusiv galamiddag likt en krogshow med skräddarsydd underhållning från liveband och artister, som sedan avslutades med DJ och fest. 

RESULTAT

Resultatet blev ett fantastiskt dygn där alla medarbetare fick koppla av, inspireras och umgås. Evenemanget skapade utrymme för att bygga starkare relationer mellan medarbetare på företagets olika center, allt under festliga omständigheter i en lyxig och omhändertagande miljö. 

FORSBERGS 3.jpg
FORSBERGS 1.jpg
FORSBERGS 2.jpg

HÄSSLEHOLMS STADSFEST

Projekt: Offentligt evenemang
Kund: Hesslecity Förening

UPPDRAG

2018 startade arbetet att tillsammans med Hesslecity och Hässleholms kommun skapa Hässleholms nya stadsfestival. Syftet var att skapa en stor folkfest i stadskärnan i slutet av augusti och evenemanget skulle vara gratis för alla besökare. Stage Dream fick uppdraget att ansvara för artistbokningar, scen och teknik samt stötta arrangören i olika tillståndsfrågor. 

LÖSNING

Under en hel helg fylldes statskärnan med underhållning från två olika scenområden, knallar, öltält och foodtrucks. På scen uppträdde artister som Samir & Viktor, Familjen, Markoolio, Robin Stjernberg, Nanne Grönwall, Shirin och Pidde P. Utöver det skapades även samarbeten med flera lokala föreningar som erbjöd olika aktiviteter för hela familjen. 

RESULTAT

Evenemanget togs emot med öppna armar och lockade under 2018-2019 årligen ca 15 000 besökare, vilket la grunden för arbetet att bli en mer attraktiv sommarstad för Hässleholm. Sedan 2019 har evenemanget varierat i omfattning och utförande och anpassats för att komplettera kringliggande evenemang i kommunen. 

HLM STADSFEST 2_edited.jpg
Offentligt evenemang 1.jpg
HLM STADSFEST 1.jpg

"Stage Dream Productions med Viktor Johansson i spetsen är proffsig och engagerad och levererar verkligen hela vägen från idé till genomförande" - Johan Jönsson, Centrumledare

THRILLER NIGHT - THE KING OF POP

Projekt: Showproduktion
Arrangör: Stage Dream Productions AB

KONCEPT

”Thriller Night - The King Of Pop” är den största showproduktionen som Stage Dream själv både skapat, producerat och arrangerat. Idén var att skapa den ultimata hyllnings-showen till en av historiens största ikoner, Michael Jackson. Showen skulle innehålla alla stora hits med storslagna shownummer som påminde om en äkta Michael-show. 

PRODUKTION

En stor ensembles sattes ihop bestående av 5 artister, 6 dansare och 4 musiker och arbetet påbörjades att återskapa musik, koreografi och output så nära originalet som möjligt, allt med egen touch. Turnéplanen sattes ihop med städerna Malmö, Helsingborg, Göteborg, Borås, Halmstad, Växjö, Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona och Kalmar. 

RESULTAT

Resultatet blev en magnifik hyllningsshow till Michael Jacksons musik och artisteri och mottogs av stående ovationer runt om i landet. Showen beskrevs i tidningarna som underhållande, engagerande och med en energi och intensitet som kom nära originalet. 

Showproduktion 1.jpg
THRILLER 1.jpg
THRILLER 3.jpg

"Thriller Night skapar högspänning och är en föreställning vars intensitet kommer nära Jacksons, med dess skickliga dansare som gör musiken påtagligt kroppslig och konkret." - Barometern 

ROCK THE NIGHT - SVERIGES HETASTE ROCKSHOW

Projekt: Showproduktion
Arrangör: Stage Dream Productions AB

KONCEPT

Rock The Night är showen som blev startskottet för Stage Dream Productions AB. Idén var att skapa den ultimata liveshowen innehållande de största hitsen från de största rockbanden från 70-80 talet. Upplevelsen skulle sedan paketeras likt en storslagen rockkonsert på någon av Sunset Strip's historiska rockklubbar i Los Angeles, som "back in the days".

PRODUKTION

Produktionen sattes upp i Hässleholms Kulturhus med en 20 man stark ensemble bestående av musiker, artister och dansare. Fokus låg på att återskapa låtmaterialet så nära originalen som möjligt. Både i sound och uttryck. Lokalen fick en makeover till en autentisk rockklubb och i foajén byggdes rockbarer där det såldes merch och brandad dryck. 

RESULTAT

Resultatet blev en total rockkavalkad där storslagna shownummer med dansare och pyroteknik blandades med intima rockballader. Showen gjorde enorm succé med flera slutsålda konserter i Hässleholm och har sedan dess sålts som koncept till olika företagsevent, festivaler och som julshow. Rock The Night är och förblir den ultimata nostalgi-rockshowen!

RTN1.jpg
RTN2.jpg
RTN3.jpg

"En rockkväll som sent ska glömmas blir det när artisterna på scenen rockar loss i en konsert vars like jag aldrig varit med om under hela kulturhusets levnadstid. " - Norra Skåne