TJÄNSTER & PRODUKTION

Intresserad av att skapa en live-upplevelse till ert varumärke? Vi hjälper er.

UNDERHÅLLNING MED LIVEBAND

Stage Dream erbjuder livemusik i flera olika former. Vi tillhandahåller underhållning i alla konstellationer ifrån en enkel trubadur till ett fullvärdigt liveband med etablerade gästartister. Vi har erfarenhet av att skräddarsy musikupplevelsen så att det passar just er publik, oavsett om det är större företagsevent, eller mindre privata arrangemang som bröllop och födelsedagsfester.

Musikgenren sträcker sig genom allt från rock & pop till soul, jazz & schlager. Vi lägger alltid stor vikt vid att hålla en hög igenkänningsfaktor i musiken hos publiken, och anpassar gärna låtval & tema efter era önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan. 

Stage Dream Productions AB
Stage Dream Productions AB

SHOWPRODUKTION

Stage Dream producerar shower helt från grunden, för eget uppförande eller till försäljning. Tillsammans med anlitade koreografer, artister & musiker kan vi presentera första-klassig underhållning i ett brett utbud med spridda genrer, till en bred publik. Våra produktioner lämpar sig som krogshow, julshow men även på teatrar, arenor & festivaler. 

Stage Dream arbetar alltid med livemusik och använder sig aldrig enbart av förinspelad bakgrundsmusik. En annan viktig faktor anser vi är att hålla igenkänningsfaktorn hög. Ett av våra motton är att 99% av publiken ska känna igen sig i 99% av musiken och det som framförs på scenen. På det här sättet skapar vi publikinteraktion på en helt unik nivå för alla besökare. Varmt välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan.

GALA & EVENT

Stage Dream arrangerar och skapar företagsgalor & andra större events. Utöver våra egna arrangemang samarbetar vi med olika företag, föreningar, kommuner och andra organisationer där vi tillhandahåller projektledning till större publika eller interna arrangemang med huvudsakligt syfte är att marknadsföra, sälja och pusha just ert varumärke.

Med hjälp av musikupplevelser och andra former av underhållning skapar vi ögonblick för människor som stannar kvar. Tillsammans med arrangören bygger vi fram ett unikt arrangemang, där ert varumärke ligger till grunden och blir det positiva ansiktet utåt. 
Varmt välkommen att kontakta oss för ett samarbete.

Stage Dream Productions AB

Stage Dream Productions AB
559055-2120
Frykholmsgatan 15 B
281 31 Hässleholm
info@stagedream.se

Prenumerera på våra nyhetsbrev! 
Ta del av exklusiva nyheter & erbjudanen via våra nyhetsbrev. Registrera dig direkt!