loading...

SHOWPRODUKTION
Stage Dream producerar shower helt från grunden, för eget uppförande eller till försäljning. Tillsammans med anlitade koreografer, artister & musiker är visionen att presentera första-klassig underhållning med ett brett utbud i spridda genrer, till en bred publik. Våra produktioner lämpar sig som krogshow/julshow men även på teatrar, arenor & stadsfestivaler. 

Stage Dream arbetar alltid med livemusik och använder sig aldrig enbart av förinspelad bakgrundsmusik. En annan viktig faktor anser vi är att hålla igenkänningsfaktorn hög. Ett av våra motton är att 99% av publiken ska känna igen sig i 99% av musiken och det som framförs på scenen. På det här sättet skapar vi publikinteraktion på en helt unik nivå för alla besökare. Längre ner på sidan finner ni en presentation av tidigare showproduktioner och olika koncept. 

FESTIVAL & EVENT
Stage Dream arrangerar och skapar festivaler, stadsfestivaler & andra större events. Tillsammans med kommuner, handelsföreningar, företag och andra organisationer tillhandahåller vi projektledning till större publika arrangemang där huvudsakliga syfte är att marknadsföra, sälja och pusha just ert varumärke.

Vi tror att en levande stad och ett levande varumärke skapar en positiv association. Med hjälp av musikupplevelser och andra former av underhållning skapar vi ögonblick för människor som stannar kvar. Aktiviteret för hela familjen, underhållning för stora och små. Tillsammans med arrangören bygger vi fram ett unikt arrangemang, där ert varumärke ligger till grunden och blir det positiva ansiktet utåt.

 

COVERBAND & TRUBADUR 
Stage Dream erbjuder livemusik i flera olika former. Vi tillhandahåller underhållning i alla konstellationer ifrån en enkel trubadur till ett fullvärdigt liveband med etablerade gästartister. Vi har erfarenhet av att skräddarsy musikupplevelsen så att det passar just er publik, oavsett om det är privata arrangemang som bröllop och födelsedagsfest eller större företagsevent.

Musikgenren sträcker sig genom allt från rock & pop till soul, jazz & schlager. Vi lägger alltid stor vikt vid att hålla en hög igenkänningsfaktor i musiken hos publiken, och anpassar gärna låtval & tema efter era önskemål. 

KONCEPT & SHOWER 

ROCK THE NIGHT - Sveriges hetaste rockshow!
  
Rock The Night är rockshowen som tar dig tillbaka till 80-talet när världens största rockgrupper hade sina glansdagar och rockmusiken var som allra störst. Med hits från bland annat Queen, KISS, Aerosmith, AC/DC, Def Leppard, Europe med flera, tas du med på en musikalisk resa, olikt allt annat du sett tidigare. 

Med hjälp av professionella artister, musiker och dansare får du uppleva allting som en rockshow skall innehålla, och mycket mer där till. Låt dig bli ett med musiken och artisterna. Låt dig dras med och förloras i rockmusikens era för en kväll. Låt dig uppleva Rock The Night!

K O N T A K T / B O K N I N G 
Mail: info@stagedream.se
Telefon: 076-838 62 99

THRILLER NIGHT – The King Of Pop!

Mer Michael Jackson än såhär blir det inte! Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits framförda av artister & med liveband, är det här den ultimata hyllnings-showen till Michael Jackson! Upplev låtar som ”Billie Jean”, ”I want you back”, ”Beat it”, ”Smooth Criminal” & ”Thriller” live! 

Stage Dream utlovar en helt unik show full av energi, detaljer och dans med våra handplockade professionella dansare. Vi hoppas på att den stora scenshowen och den totala showupplevelsen kommer att ge dig ett minne för livet oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Svergies bästa live-musiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, garanterar vi att du inte kommer gå hem oberörd!

K O N T A K T / B O K N I N G 
Mail: info@stagedream.se
Telefon: 076-838 62 99

SOUL NIGHT - The Golden Music!
 
Låt dig svepas med i soulens djupa kärna av ljuva toner, passion och sväng när SOUL NIGHT kommer till din stad i höst! Med solister i högsta klass som ackompanjeras av ett liveband med blåssektion utlovas en helkväll med soulens alla guldkorn. Med allt från traditionella, välkända låtar till de mer moderna slingorna bjuder ensemblen på en sprakande show med både storslagna och intima inslag. 

Upplev musik från bland annat Stevie Wonder, Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Supremes, Four Tops, Adele, Bruno Mars med flera i en musikalisk resa med rytmiska dansnummer och röster av guld. SOUL NIGHT har som mål att ta dig tillbaka till en svunnen tid som du aldrig ska vilja ta dig ur! 

K O N T A K T / B O K N I N G 
Mail: info@stagedream.se
Telefon: 076-838 62 99

POP EXPLOSION - Hits from the legends!

Låt oss tillsammans spola tillbaka bandet och kliva in popmusikens magiska värld. POP Explosion ger dig en liveshow med musik från en generation som präglat många av nutidens stora artister och musikskapare. Scenshowen framförs av en ensemble bestående av sångare, dansare och live-musiker med stor artistisk närvaro. POP Explosion är den ultimata liveupplevelsen fullpackad med de mest kända hitsen från de största pop-legenderna genom tiderna!

Återupplev musiken från Prince, Whitney, Michael, Madonna, Bowie med flera i en färgsprakande explosion av glädje, energi och total eufori. POP Explosion tar dig med på en musikalisk upplevelse som du bara kommer vilja ha mer utav!   

K O N T A K T / B O K N I N G 
Mail: info@stagedream.se
Telefon: 076-838 62 99

KONTAKT & BOKNING

Ängdalavägen 11 i
281 33 Hässleholm
info@stagedream.se
+46 768 38 62 99
Org. nr: 559055-2120