loading...

NYÅRSKRÖNIKA 2017

Så stundar åter ett nytt år runt hörnet, och det är dags att vända blickarna tillbaka och summera på det gångna året. Ytterligare ett fullspäckat och händelserikt år har passet för Stage Dream Productions, och vilken åktur det har varit!

Vi började 2017 med att ta soulmusiken till Hässleholm Kulturhus med föreställningen Soul Party! Sällan har det svängt så mycket om live-bandet på scenen, och det var minst sagt en party-fylld stämning i salongen. Föreställningen skiljde sig dock markant från de produktioner vi gjort tidigare i samma salong. Till skillnad från det storslagna och maffiga blev det här mer intimt och exklusivt. Något att bygga vidare på helt klart. Kanske med en gästartist nästa gång? 

Sommaren stundade och ett projekt som jag personligen hade arbetat på i 14 månader skulle äntligen få se dagens ljus. Det hade blivit dags att sjösätta vår första alldeles egna festival. Rock The Night Festival gick av stapeln den 8 juli på Hässleholmsgården, och det blev en kväll som jag tror många kommer att minnas väldigt länge. Under strålande sol bjöd 6 olika tribute-band på tidlösa rockklassiker, och succén var ett faktum. Konceptet hade gått hem och genast påbörjades planerna inför 2018, med två dagars festival och dubbelt så mycket musik!

Hösten 2017 innefattade Stage Dreams största projekt någonsin. Det var dags att vidga vyerna och ta en av våra Hässleholms produktioner på ”export”. Thriller Night On Tour blev en resa över 10 olika konserthus i södra Sverige, och showen togs emot med minst sagt goda händer. Vid det här laget var vi ensamma om en Michael Jackson-tribute i den här storleken, och den musikaliska resan toppade alla tidigare projekt med råge. Många lärdomar och erfarenheter kom ur det här projektet, och den största av dom alla är att; med rätt inställning är allting möjligt.

Utöver dessa stora projekten har vi även haft nöjet att få underhålla företag och övriga privata uppdragsgivare med allt ifrån trubadurer, sång-duos & flera olika coverband. Tillsammans har vi skapat unika upplevelser för över 10 000 människor, och för det kunde vi inte vara gladare. Jag vill personligen tacka alla som på något sätt kommit i kontakt med våra produkter under året. Jag vill också tacka alla fantastiska medarbetare, artister & samarbetspartners som gör det möjligt att genomföra alla ideér. Vid slutet av dagen är det minnesbilden av alla nöjda och glada ansikten från upplevelser genom året, som får oss att känna att vi gjort skillnad. Och förhoppningsvis har vi skapat intryck som består en lång tid framöver! 

Samma känsla får oss också att blicka framåt mot nya utmaningar med drivkraften att bli ännu bättre! Därför höjer vi nu ribban ytterligare ett snäpp inför 2018, och välkomnar det nya året med en enorm glädje och entusiasm. Nya spännande projekt väntar alldeles runt hörnet, och jag hoppas att få se dig åter vid en ny upplevelse under 2018! 

Tills dess, önskar jag dig ett riktigt riktigt Gott Nytt År! 
I dina upplevelsers tjänst / Viktor Johansson, VD, Stage Dream Productions 

KONTAKT

Ängdalavägen 11 i
281 33 Hässleholm
info@stagedream.se
+46 768 38 62 99
Org. nr: 559055-2120