KONCEPT-KATALOG

Intresserad av redan färdiga koncept? Ta en titt nedan på vårt utbud.

Stage Dream Productions AB

ROCK THE NIGHT - Sveriges hetaste rockshow!

Rock The Night är rockshowen som tar dig tillbaka till 80-talet när världens största rockgrupper hade sina glansdagar och rockmusiken var som allra störst. Med hits från bland annat Queen, KISS, Aerosmith, AC/DC, Def Leppard, Europe med flera, tas du med på en musikalisk resa, olikt allt annat du sett tidigare. 

Med hjälp av professionella artister, musiker och dansare får du uppleva allting som en rockshow skall innehålla, och mycket mer där till. Låt dig bli ett med musiken och artisterna. Låt dig dras med och förloras i rockmusikens era för en kväll. Låt dig uppleva Rock The Night!

THRILLER NIGHT - The King Of Pop!

Mer Michael Jackson än såhär blir det inte. Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits framförda av artister & med liveband, är det här den ultimata hyllnings-showen till Michael Jackson. Upplev låtar som ”Billie Jean”, ”I want you back”, ”Beat it”, ”Smooth Criminal” & ”Thriller” live. 

Stage Dream utlovar en helt unik show full av energi, detaljer och dans med våra handplockade professionella dansare. Vår förhoppning är att den stora scenshowen och den totala showupplevelsen kommer att ge dig ett minne för livet oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Svergies bästa live-musiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, garanterar vi att du inte kommer gå hem oberörd!

Stage Dream Productions AB
Stage Dream Productions AB

SOUL NIGHT - The Golden Music!

Låt dig svepas med i soulens djupa kärna av ljuva toner, passion och sväng i föreställningen SOUL NIGHT. Med solister i högsta klass som ackompanjeras av ett liveband med blåssektion utlovas en helhetsupplevelsel med soulens alla guldkorn. Med allt från traditionella, välkända låtar till de mer moderna slingorna bjuder ensemblen på en sprakande show med både storslagna och intima inslag. 

Upplev musik från bland annat Stevie Wonder, Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Supremes, Four Tops, Adele, Bruno Mars med flera i en musikalisk resa med rytmiska dansnummer och röster av guld. SOUL NIGHT har som mål att ta dig tillbaka till en svunnen tid som du aldrig vill ta dig ur! 

POP EXPLOSION - Hits from the legends!

Låt oss tillsammans spola tillbaka bandet och kliva in popmusikens magiska värld. POP Explosion ger dig en liveshow med musik från en generation som präglat många av nutidens stora artister och musikskapare. Scenshowen framförs av en ensemble bestående av sångare, dansare och live-musiker med stor artistisk närvaro. POP Explosion är den ultimata liveupplevelsen fullpackad med de mest kända hitsen från de största pop-legenderna genom tiderna!

Återupplev musiken från Prince, Whitney Houston, Michael Jackson, Madonna, David Bowie med flera i en färgsprakande explosion av glädje, energi och total eufori. POP Explosion tar dig med på en musikalisk upplevelse som du bara kommer vilja ha mer utav!   

Stage Dream Productions AB

Stage Dream Productions AB
559055-2120
Frykholmsgatan 15 B
281 31 Hässleholm
info@stagedream.se

Prenumerera på våra nyhetsbrev! 
Ta del av exklusiva nyheter & erbjudanen via våra nyhetsbrev. Registrera dig direkt!